Werkgever

pand_2_585x388px

De juiste mensen op de juiste plek.

Als werkgever weet u ongetwijfeld hoe belangrijk de medewerkers zijn voor uw bedrijf. U wilt dan ook dat alles goed is geregeld. Of het nu gaat om de salarisadministratie of tijdelijke invulling van plekken. Dallinga Belastingadviseurs is er voor u als werkgever. Hieronder een overzicht van de diensten die wij u als ondernemer kunnen bieden. Of bel ons voor het maken van een afspraak.

Maak een afspraak

Salarisadministratie

Op het moment dat u personeel in dienst neemt, zal er een salarisadministratie gevoerd moeten worden. Cao-beoordeling, arbeidsovereenkomst opstellen, salaris(strook) berekenen, aangifte loonheffing, afdracht aan pensioenfonds. Al deze werkzaamheden kunnen wij voor u verrichten tegen een vast tarief.

Detachering

Heeft uw organisatie tijdelijk behoefte aan financiële specialisten, salarisadministrateurs en/of personeelsadviseurs? Omdat uw organisatie bijvoorbeeld te maken heeft met extra drukte, speciale projecten, groei, ziekte of zwangerschap? Via Dallinga Belastingadviseurs huurt u professionals in die uw bedrijf voor een korte of langere periode ondersteunen.

Payroll

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van payrolling: u besteedt het juridisch en administratief werkgeverschap volledig uit, dus ook alle zorgen en rompslomp. Het enige dat u nog zelf doet is mensen werven, selecteren en inplannen. En natuurlijk onderhoudt u het dagelijks contact met uw werknemers. U werkt bij payroll dus met vaste mensen, voor een all-in uurtarief dat lager ligt dan de gebruikelijke uitzendtarieven. Zo flexibiliseert u heel eenvoudig (een deel van) uw werknemersbestand en heeft ú uw handen vrij om te ondernemen. Bij interesse kunt u contact opnemen met Nimroza. Zij kunnen alle arbeidsrechtelijke risico’s van u overnemen en verzorgen de complete personeels- en salarisadministratie, inclusief contracten, ontslagprocedures, contact met arbo-diensten, salarisbetalingen (ook bij ziekte), ziekteverzuimbegeleiding en alle overige verplichtingen die u als werkgever zou hebben. Daarnaast zijn zij een deskundige helpdesk voor u en uw werknemers.

Uitzendbureau

Een uitzendbureau bemiddelt tussen mensen die (tijdelijk) werk zoeken (de uitzendkracht) en bedrijven die (tijdelijk) mensen nodig hebben (de inlener). De uitzendkrachten zijn bij het uitzendbureau ingeschreven als werkzoekende, en komen in dienst bij het uitzendbureau zodra ze uitgezonden worden naar een bedrijf. Tussen de uitzendkracht en het uitzendbureau bestaat een uitzendovereenkomst (een soort arbeidsovereenkomst). Tussen de inlener en het uitzendbureau bestaat een inleenovereenkomst. Indien u gebruik wilt maken van een uitzendbureau verwijzen wij u graag naar Nimroza. Het uitzendbureau dat in het kantoorpand van Dallinga Belastingadviseurs in Schildwolde is gevestigd.

Arbeidsrecht

Voor (specifieke) arbeidsrechtelijke vraagstukken hebben wij de beschikking over goede contacten bij een collega advocatenkantoor.